top of page

Då drar vi igång

Uppdaterat: 19 jan. 2022

Nu börjar vi ett nytt kapitel. Det gamla huset är i princip sålt, kontrakt ska skrivas i veckan. Det kommer att vara en milstolpe ärligt talat. Det betyder mycket för mig att verkligen lägga det bakom mig. Allting har inte varit dåligt under de fem år vi bott i huset, men mycket har varit jobbigt. Det har på många sätt varit de fem jobbigaste åren i mitt liv.


Så nu vänder vi blad. Detta är en nystart på flera plan; förutom att vi har bytt hem till en plats där jag trivs mycket bättre så går jag även två superspännande utbildningar hos Hundsteg; draghundsinstruktör och hundpsykolog. Så den nya verksamheten kommer att dra igång och jag kommer att jobba mer riktat mot det jag verkligen brinner för inom hund!


I och med all ny kunskap som jag tillägnas genom dessa utbildningar så kommer både mitt och hundarnas liv förändras till det bättre. Det var ju absolut inte dåligt innan, men man lär sig hela tiden och saker kan alltid bli bättre. Det kan vara den inställningen som gör att jag ibland kan ha svårt att släppa taget, att koppla av. Jag har höga krav på mig själv att jag ska skapa ett så bra liv som möjligt för mina hundar och jag går ständigt och funderar över hur jag kan göra saker ännu bättre. Men för det mesta drivs jag av mitt extremt starka intresse för detta och inte av ångest.Så hur ser livet ut just nu? Jag tar hand om de tolv hundarna (med lite hjälp från Andreas), försöker vara en så bra mamma som möjligt åt Zoey (har höga krav på mig själv även där), planerar en massa byggen i hundgårdar och hägn samt går de här två parallella utbildningarna. Så ja, lite mycket är det, men det är kul!

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page