top of page

Villkor

Ångerrätt

Som kund har du 14 dagars ångerrätt från dagen efter att du mottagit din vara. Har du köpt en tjänst gäller ångerrätten från dagen efter det att avtal ingåtts. Du godkänner avtalet för tjänsten genom att boka tjänsten. Vill du ångra en bokad tjänst skickar du ett mail till oss så betalar vi tillbaka pengarna. 

Retur och reklamation

Önskar du returnera en vara ska detta ske inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Varan ska vara oanvänd och i ursprungligt skick. Du får prova selar, halsband och liknande utrustning men ej använda till ändamålet. Om vi bedömer att varan har blivit skadad kan du bli ersättningsskyldig. Vi står ej för returkostnaden. Vill du däremot byta till en annan vara står vi för frakten på den nya varan.

Önskar du reklamera varan på grund av att det är fel på den ska du returnera varan samt skicka oss ett mail på info@koldrok.se där du beskriver felet, samt om du önskar byta till en ny vara, få reducerat pris eller få tillbaka pengarna. 

Villkor för kurs

Du kan boka en kurs så fort den finns tillgänglig på hemsidan. Skulle kursen av någon anledning ställas in får du pengarna tillbaka. Efter ångerfristen är anmälan bindande. Om du av särskilda skäl inte kan delta på kursen kan vi bedöma att du har rätt att få pengarna tillbaka, till exempel om du skulle hamna på sjukhus till följd av allvarlig sjukdom. Maila oss och förklara situationen så gör vi en individuell bedömning.

 

Väljer du att betala med faktura ska den betalas inom 14 dagar fån det att den skickats till dig. Efter dessa 14 dagar är anmälan bindande. Utnyttjar du ångerrätten ska du skicka ett mail till oss så att vi kan makulera fakturan. Har du betalat med kort eller swish får du pengarna tillbaka.

bottom of page